contact

Aangenaam kennis te maken,ZK

loopbaanaanzee
Dorpsstraat 77
2343 az
oegstgeest
06 – 2167 2841

info@loopbaanaanzee.nl

Loopbaanaanzee loopt uw levensloopbaan met u mee.

Ik help mensen bij het maken van keuzes.
Ben NOLOC erkend loopbaan- en studiekeuzeprofessional, vakmatig  en vakkundig opgeleid  aan HSAO Academie Mens Arbeid (tegenwoordig ‘psychologie en HRM’), heb ruim 14 jaar beroepservaring als loopbaan- en studiekeuzebegeleider, HRD- en mobiliteitadviseur (intern en extern).
Na verdieping en specialisatie in keuze-onderzoek en -begeleiding, strategische arbeidsmarkt benadering en mobiliteit (intern in bedrijven en extern) heb ik kunnen tonen dat ik de kansen voor 40-plus/HBO en WO cliënten en jongeren zichtbaar kan verbeteren.
Referenties en aanbevelingen op linkedin 
Sectoren waar binnen ik ruime ervaring heb, zijn o.m. gezondheidszorg, onderwijs (t.b.v. personeel en leerlingen) en als partner in n commercieel werkende outplacement en re-integratie-organisatie (BOW- keurmerk) alswel in overheidsinstellingen ten behoeve van re-integratie van langdurig werkzoekenden.

Zabeth Kneppers.
Ingeschreven bij Kvk en BTW register.

Dankwoord
Dit prachtige vak leerde ik o.l.v. van mijns inziens Nederlands’ beste docenten en methodenontwerpers op dit gebied. Met dank en R. Spijkerman,W. Reynaert, G. Weijers, A. Martens, F. Meijers, T. Luken, W. Donders, T. van Aken, C.Klein, J. Kiezenbrink, M. Reekers, D. Admiraal en vele collega’s vakgenoten